Proefles

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om bij Autorijschool Wezemer je rijbewijs te halen, maar zou je graag eerst verder kennis willen maken? Dan is onze proefles misschien iets voor jouw!

Wat houdt de proefles in?

In deze proefles word je thuis opgehaald voor een les van 60 minuten. Tijdens deze les kun je alvast kennis maken met je eventuele vaste instructeur. Ook worden de beginselen van het autorijden uitgelegd, zoals:

Tijdens dit uur zal je ook je eerste meters op de weg gaan maken, waarna de instructeur je kan informeren hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben.

Deze les is geheel vrijblijvend en kost slechts € 65,-. Je zit dus nergens aan vast. Mocht je besluiten verder te gaan bij Autorijschool Wezemer en een pakket afsluiten van minimaal 30 lessen (inclusief toets en examen), dan krijg je dit bedrag bovendien als korting terug op je pakket! Als dit je aanspreekt, neem dan contact met ons op zodat we de les kunnen gaan inplannen.

Nog geen 18 jaar oud?

Ben je tussen de 16,5 en 18 jaar oud en wil je aan rijlessen beginnen? Dat kan bij Autorijschool Wezemer. Als je een rijbewijs hebt en suto wilt rijden, dan heb je alleen wel een begeleiderspas nodig. Op de website van 2toDrive lees je wat nodig is om (onder andere) een begeleiderspas aan te vragen.