Laat een reactie achter in ons gastenboek.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om bij Autorijschool Wezemer je rijbewijs te halen, maar zou je graag eerst verder kennis willen maken? Dan is onze proefles misschien iets voor jouw!

69 gedachten over “Gastenboek”

 1. Top gozer die Dennis, in wat? 36 maanden rijbewijs gehaald
  Dennis gaat altijd vrolijk en professioneel met je om, en daarom ga jij heel relaxed aan de les beginnen. kan niks beters bedenken dan Dankjewel Dennis!

  Beantwoorden
 2. Het was eindelijke zover, ik ben eindelijk geslaagd!

  Hier kan ik niemand anders voor bedanken dan de topper van autorijschool Wezemer: Dennis.
  Mijn rijbewijs halen was een hele uitdaging omdat ik heel erg last van faalangst heb, dit niet alleen tijdens het examen maar tijdens alle lessen.
  Dennis zoekt meteen een manier om te zorgen dat je leert tijdens de lessen maar vooral dat je met plezier gaat rijden, wat bij mij nogal moeilijk was want ik vond rijden echt verschrikkelijk! Ik zou iedereen aanraden om te gaan lessen bij Autorijschool Wezemer!

  Beantwoorden
 3. In 1 keer mijn rijbewijs gehaald met het vertrouwend van Dennis! Hij heeft mij geholpen door al mijn zenuwen heen. Wat gaat het stil worden in de auto zonder jou mooie gezang naast me

  Beantwoorden
 4. Ik heb bij Dennis op een zeer leerzame en vriendschappelijke manier goed leren rijden. Het prettigste aan Dennis zijn stijl van lesgeven vond ik de ruimte voor fouten die hij je vervolgens zelf laat analyseren. Hij verteld niet alleen hoe het moet maar laat je zelf de verbanden leggen. Erg prettig en een absolute aanrader.

  Beantwoorden
 5. Eerst was ik 2 keer gezakt bij een andere rijschool. Daarna bij Dennis. Hij heeft me alles geleerd wat belangrijk was. Op een hele rustig en ontspannen manier alles uitgelegd en laten zien. Hij heeft rust in mijn rijden gebracht en na een paar lessen mijn rijbewijs gehaald! Super dankbaar en ik raad iedereen aan om Dennis als rijinstructeur te nemen!!!

  Beantwoorden
 6. Yes mijn rijbewijs in 1 keer gehaald, dankzij Dennis. Ontspannen rijinstructeur met veel geduld en ervaring, waardoor ik nu ontspannen in de auto kan stappen, ondanks mijn faalangst: wie had dat gedacht?!

  Dennis bedankt!

  Beantwoorden
 7. Vandaag mijn rijbewijs in één keer gehaald! Dennis is een goede instructeur, blijft rustig, duidelijk en stelt je op je gemak. Kan goed benoemen wat aandachtspunten zijn en speelt hierop in. Geeft ook complimenten tussendoor als dingen goed gaan. Flexibel met plannen.

  Beantwoorden
 8. Waar mijn vorige rij-instructeurs faalden is Dennis in geslaagd! Ik heb mijn rijbewijs gehaald en vertrouwen in mezelf gevonden qua autorijden.
  Dankjewel Dennis!

  Beantwoorden
 9. Geslaagd!

  Ik kan iedereen een proefles bij Dennis aanraden. Hij leert je niet alleen goed rijden, maar hij zingt bovendien keihard (en vals) mee met de radio en heeft altijd wel iets om over te praten. Kortom: hij zorgt ervoor dat jij je op je gemak voelt en de rijles voorbij vliegt. En snap je iets niet of heb je ergens moeite mee? Dan legt hij het gerust nog een keer uit. En nog een keer. En desnoods nóg een keer. Kortom: een topinstructeur.

  Dennis, bedankt! En veel succes in de toekomst!

  Beantwoorden
 10. Geslaagd!

  toptijd gehad bij Dennis, met veel plezier wekelijks in de wagen gestapt. Bijna jammer dat die tijd nu geweest is.. ?

  Dennis, dank voor je ontspannen manier van lesgeven!

  Beantwoorden
 11. Vandaag in één keer m’n rijbewijs gehaald bij Dennis.
  Geeft heel relaxt les en is geduldig met lesgeven
  Gezellig praten zit er ook altijd in. Al met al leuke lessen gehad, het was gezellig.

  Bedankt Dennis!

  Beantwoorden
 12. Draai je stoel voor Dennis, en vrolijk zingende instructeur!

  alle lof die al word toegekend in reacties zijn meer dan waar.

  ik heb mijn rijlessen ontzettend leuk ervaren!

  Dennis, je hebt me ondanks mijn perfectionisme en mijn wekelijks terugkerende andere links!!! ? , geleid en begeleid naar een resultaat van slagen om op mijn eerste rij examen. ik wil je onwijs bedanken voor je geduld en je leuke manier van lesgeven.

  Je bent een topper in je vak!!

  Groetjes, Charley

  Beantwoorden
 13. Het ging me niet altijd even makkelijk af maar toch mijn rijbewijs gehaald dankzij Dennis! Hij weet iedereen goed te lezen dus handelt dan ook gepast. Zeker iemand bij wie je je prettig voelt in de auto en altijd een goed gesprek mee kan voeren. Super tevreden, bedankt!

  Beantwoorden
 14. Aankomende maandag mag ik mijn rijbewijs ophalen dankzij de goede lessen van Dennis.
  Ondanks mijn stress en frustratie toch de eerste keer geslaagd.

  Dank je wel.

  Beantwoorden
 15. Vandaag in een keer geslaagd! Tegen mijn eigen verwachting in, mag ik wel zeggen. Dat ik het toch gehaald heb, komt door Dennis.

  Dennis is een heel eerlijke en directe leraar, die je vanaf het begin zo zelfstandig mogelijk laat rijden. Hij probeert je zo snel mogelijk duidelijk te maken waar je prioriteiten met het autorijden moeten liggen (veiligheid veiligheid veiligheid), en zorgt daarnaast voor een supergezellige tijd in de auto.

  Dennis, bedankt!

  Beantwoorden
 16. Zelf ben ik op 05-07-2011 geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij Dennis. Mijn ervaring met hem was top! Ik praat dan ook nog steeds met veel lof over de rijschool en raadt hem bij iedereen aan.
  Mijn vriendin heeft momenteel problemen bij haar eigen rijschool en is daar gestopt. Vandaag een mailtje gestuurd naar autorijschool Wezemer waar ik binnen een kwartier antwoord op had; Dennis weet na 3 jaar nog precies wie ik ben en gaat meteen kijken wat hij voor mijn vriendin kan betekenen. Zulke service zie je maar zelden!

  Al met al een top rijschool. Wil je waar voor je geld dan zit je hier goed!

  Beantwoorden
 17. Erg goede rijinstructeur! Ook op mindere momenten weet Dennis je positieve feedback te geven en je te stimuleren. Waardevolle rijlessen en een relaxte sfeer in de auto. Bedankt Dennis!

  Beantwoorden
 18. Dennis, gefeliciteerd met het 5 jarig succesvol bestaan van je rijschool.
  Wij wensen je een voorspoedige toekomst van Autorijschool Wezemer.

  Beantwoorden
 19. Ik kan het nog steeds niet geloven…in een keer geslaagd! Dank je wel Dennis voor je leerzame lessen en je uitleg en naturlijk alle geduld:-)

  Beantwoorden
 20. Het kostte me wat moeite, maar gisteren heb ik dan eindelijk mijn rijbewijs gehaald!!! Dennis, bedankt voor de gezellige en leerzame lessen ?

  Beantwoorden
 21. Bloed, zweet en tranen, maar toch in een keer geslaagd! Dennis, bedankt! Ik heb niet alleen leren rijden, maar ook kletsen over van alles en nog wat. Wel fijn als je later in de auto zit en je wil toch een gesprek kunnen voeren. Daarbij stelt het je op je gemak, waardoor ik relaxter kon rijden. Ook Dennis ‘superzuivere’ gezang met de radio mee zal ik nooit vergeten, altijd vrolijk!’

  Beantwoorden
 22. Vandaag ben ik in een keer geslaagd voor mijn praktijk examen!

  Rijschool Wezemer is een leuke maar ook erg leerzame rijschool, heel erg aan te bevelen dus!

  Beantwoorden
 23. Gister, met dank aan Dennis, mijn rijbewijs met mijn eerste praktijk examen in 1 keer gehaald!!! ?

  Nadat ik in Friesland al vele lessen had gehad en nog steeds wat moeite had met rijden is het in Utrecht juist, door de goede instructies van Dennis, wel gelukt. En dat binnen 3 maanden! Iets wat ik zelf niet had verwacht toen ik de eerste keer hier in de auto stapte.

  Hij had snel door waar mijn problemen lagen met het rijden en heeft mij hier goed vanaf geholpen. Ook de ontspannen sfeer tijdens het rijden heeft mij zeer geholpen.

  Will je lessen in Utrecht dan is Dennis zeer aan te raden ?

  Nogmaals bedankt Dennis!!!

  Beantwoorden
 24. Vandaag mijn rijbewijs gehaald. Omdat ik mijn motorrijbewijs al had, had ik wat minder lessen nodig. Dennis zijn uitleg was helder en duidelijk. Daarnaast was de sfeer in de auto ook nog eens relaxed!

  Beantwoorden
 25. Toen ik begon met rijles had ik er een hard hoofd in dat ik ooit zou leren autorijden, puur omdat ik vrij chaotisch en slordig ben. Dennis kon dit af en toe bevestigen :). Toch heb ik het weten te halen, tegen ieders verbazing in. Dit komt onder andere door Dennis. Zijn manier van les geven is prettig en rustig, waardoor ook de minder snelle leerlingen onder ons het op eigen tempo kunnen onder de knie krijgen!

  Dennis, dank voor je geduld, het tot in den treure uitleggen van dingen, je muzicale stem en je gezelligheid!

  Beantwoorden
 26. I have been taking driving lessons for almost three years with other driving schools in EIndhoven (with some breaks in between) and I can’t even recall how much time and money I spent with those lessons. I kept on failing on the practical exam and when I tought I was never going to learn properly I decided to give it another shot and take some lessons with Dennis. After a few productive lessons I felt confident to take another exam and I finally passed! Dennis was the only coach able to make me understand in practical what exactly I was lacking in order to drive safely. After a lot of good tips and teaching me the right perspective I could finally develop my skills in a good direction. Thank you Dennis for helping me to find freedom from the public transportation before the winter! ?

  Beantwoorden
 27. Hele positieve ervaringen met mijn rijlessen van Dennis.
  Het is altijd gezellig in de auto, maar ondertussen leert hij je wel alles en kan je met vertrouwen je rijbewijs halen!

  Kortom een topper, nogmaals bedankt Dennis!

  Beantwoorden
 28. Yes! Rijbewijs gehaald! Allemaal dankzij Dennis.
  Het was altijd erg gezellig in de auto, waardoor ik vaak wat meer ontspannen achter het stuur zat. Dennis heeft een fijne manier van lesgeven, en is streng waar nodig, waardoor ik goed heb leren autorijden.
  Ik kan iedereen die zijn rijbewijs wil halen dus zéker een proeflesje bij Dennis aanraden!

  Beantwoorden
 29. Heb net mn rijbewijs binnen dankzij Dennis! Heb alles (autotheorie, tussentijdse toets en rijbewijs) in één keer gehaald en krijg daar veel complimenten over dat me dat gelukt is! Dankje Dennis, voor alles! goeie rijschool ?

  Beantwoorden
 30. Na een hoop gezellige rijlessen heb ik mijn rijbewijs in twee keer gehaald met Dennis. We hebben flink kunnen lachen en ik heb flink wat geleerd.

  Bij deze nogmaals bedankt Dennis!

  Groet,

  Richard

  Beantwoorden
 31. Het was altijd hartstikke leuk met Dennis in de auto en ergens vond ik het wel jammer dat ik m’n rijbewijs behaald heb, nou kan ik niet meer elke week met hem lekker een stukje rijden en kletsen!
  Dennis heeft een hele prettige manier van lesgeven, waarbij je je compleet op je gemak voelt, maar tegelijkertijd goed aan het leren bent (ik zou willen dat mijn studieboeken dit ook zouden kunnen). Als je er niet tegen kan dat je met iemand aan het ouwehoeren bent tijdens het rijden, is het wellicht niet voor je weggelegd, maar ik kan me niet voorstellen dat iemand zonder fijne gezelligheid wil rijden.

  Ik kan in ieder geval iedereen sterk een proefles aanraden!
  En Dennis, hartstikke bedankt voor alle fijne tijd die we hebben doorgebracht!

  Beantwoorden
 32. In 1keer geslaagd en dat allemaal dankzij Dennis!

  Ik kan heel eerlijk zeggen dat deze rijschool echt een aanrader is, Dennis staat altijd klaar voor een gezellig praatje en geeft informatie die waardevol is voor iedere bestuurder.

  Bedankt voor de leuke en leerzame tijd Dennis!!

  en voor de nieuwschierige mensen, een aanrader om gewoon even een proeflesje te nemen!

  Beantwoorden
 33. Gezellige, maar tevens leerzame lessen gehad. Er hing altijd een prettige sfeer in de auto. Dat maakt het rijden prettig.

  Bedankt voor alles Dennis!

  Beantwoorden
 34. Met trots als 100ste afgereden bij de ‘Wezemer familie’ !
  Elke week even rijden en voordat ik het wist had ik mijn rijbewijs gehaald!
  Time flies when you’re having fun! hehe.

  En natuurlijk in één keer geslaagd!

  (Y)

  Beantwoorden
 35. Beste Dennis,

  Bedankt voor al je lessen! Je lessen waren altijd goed en als klap op de vuurpijl ook nog door de wasstraat! En mocht je ooit nog een cd gaan uitbrengen met al je Nederlandse vertalingen dan sta ik vooraan ?

  Succes met je rijschool !

  Beantwoorden
 36. In één keer mogen slagen, dankzij Dennis. Altijd een pleziertje om in de auto te touren, met de vrolijke achtergrond muziekjes die gemaakt werden door Dennis.
  Prima vermaakt en ik kan nu goed overweg met een auto.

  Beantwoorden
 37. Het was elke les weer gezellig bij Dennis in de auto. Ik ben in 1 keer geslaagd en ben daar erg blij mee… Maar zonder Dennis was dit niet gelukt ! Hij blijft altijd rustig en geeft goede en duidelijke aanwijzingen. Hij heeft dus een erg prettige manier van lesgeven. Elke les was leuk maar vooral erg leerzaam. Bedankt Dennis !

  Beantwoorden
 38. Het waren altijd goede, gezellige lessen ? zwakke puntjes worden goed gevonden en aangepakt. En in 1x geslaagd dus dat is ook fijn! Bedankt Dennis!

  Beantwoorden
 39. altijd leuke en gezellige lessen gehad en had ook elke keer weer zin om te rijden. als gevolg van de leuke en goede lessen ben ik dan ook in 1x geslaagd! geen stress gewoon je best doen.

  heb me rijbewijs nu een weekje en alles gaat helemaal prima! bedankt dennis en succes

  Beantwoorden
 40. Vanochtend bij de eerste keer afrijden direct geslaagd! Dennis is het vanaf de eerste lessen gelukt de juiste balans te vinden tussen aanwijzingen geven en toch niet teveel kritiek lijken te geven. Hij weet met zijn goedlachse manier bijna altijd wel een positieve insteek te vinden. Bedankt daarvoor Dennis!

  Beantwoorden
 41. Het waren echt geweldige lessen! Veel humor wijsheid en gezang!
  Dennis, bedankt dat je altijd voor me klaar stond en
  Voor de gezellige lessen wat allemaal geleid heeft tot het behalen
  Van mijn rijbewijs in 1 keer!

  Bedankt!

  Beantwoorden
 42. Wow! in een keer geslaagd! Dankzij Dennis ben ik binnen de 30 lessen op het niveau gekomen dat nodig was om succesvol mijn rijexamen af te leggen! Ergens wel jammer dat het lessen nu klaar is, was naast de goede training ook altijd heel erg gezellig!

  Dennis je bent een top gozer, veel succes nog met lesgeven! alle nieuwe leerlingen, Heel veel succes met lessen en bij Dennis zit je op een goed adres!

  Dion

  Beantwoorden
 43. Ik ben vandaag in 1 keer GESLAAGD voor mijn Rijbewijs! Dankzij de gezellige en goede lessen van Dennis. Een goede afwisseling van kletsen en geconcentreerd rijden met een goede uitleg. Nu kan ik eindelijk zelf lekker met plezier een stukkie gaan rijden! (zonder er te moeilijk bij na te denken…;-)) En heb ik veel meer vertrouwen in het autorijden.

  Nogmaals bedankt voor alles Dennis! En heel veel succes voor alle toekomstige leerlingen die in jou Polo’tje stappen ?

  Beantwoorden
 44. Geslaagd ?
  Bij Dennis is het altijd gezellig in de auto, er hangt een gezellige sfeer en er is altijd wel wat om over te lullen. Buiten dat is hij altijd scherp en geeft hij goede en duidelijke aanwijzingen. Voor mij was autorijschool wezemer de ideale rijschool. Heb me hier altijd op mijn gemak gevoeld en daardoor zeker een aanrader.

  Beantwoorden
 45. In 1x geslaagd en helemaal tevreden. De ongedwongen en amicale sfeer zorgt dat je met een prettig gevoel achter het stuur zit en dus ook sneller leert. Dennis geeft heldere instructies en is bovenal een gezellige vent om mee rond te rijden. Als je van persoonlijke aanpak houdt, is deze rijschool helemaal aan te raden!

  Beantwoorden
 46. Ik heb de afgelopen maanden bij autorijschool Wezemer rijles gehad, en ben er nu ook geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik kan Dennis iedereen aanraden als een bekwame instructeur, die erg goed de balans weet te vinden tussen helder en betrokken lesgeven, en gezellig dom ouwehoeren en (zeer vals) meezingen met de autoradio. Bedankt voor de mooie rit!

  Beantwoorden
 47. GESLAAGD! ? een prima tijd gehad en nooit verveeld tijdens de rijlessen er werd me duidelijk verteld wat en hoe ik nog dingen moest verbeteren op die manier ben ik gegroeid in het autorijden en heb ik me rijbewijs kunnen halen absoluut een aanrader!

  Beantwoorden
 48. Eindelijk, heb ik hem dan (niet dat zo lang heeft geduurd maar toch) mijn rijbewijs! Ik heb echt een hele toffe tijd gehad met Dennis, we konden overal over lullen. Door het ontspannen rijden ging eigenlijk alles wel vanzelf en daardoor ben ik ook in één keer geslaagd:)
  Ik kan iedereen autorijschool Wezemer van harte aanraden!

  Beantwoorden
 49. Het had even geduurd, maar uiteindelijk toch de felbegeerde roze papiertje binnen! Als instructeur is Dennis recht door zee en heeft een eigen stijl. Tijdens de lessen, veel zelfstandigheid en alleen uitleg op punten die voor jou belangrijk zijn. Niet te vergeten de gezelligheid, lekker lullen over alles en nog wat. Bedankt Dennis voor alles!

  Beantwoorden
 50. Zojuist mijn mooie roze kaartje gehaald na met één examen geslaagd te zijn. Lekker gereden met Dennis de afgelopen maanden. Gewoon heldere uitleg wat er moet gebeuren en waar het fout gaat, afgestemd op mij. Geen druk, lekkere sfeer, waardoor het rijden allemaal wat makkelijker ging. Bedankt Dennis!

  Beantwoorden
 51. Ik ben vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs de lessen van Dennis met de lekkere humor, slap lullen en gesprekken die soms nergens over gaan en vooral duidelijke uitleg. Ik heb mijn TTT en mijn rijbewijs in een keer gehaald dankzij de scherpe, maar ware ‘je doet het “op zich” krijg je het snel te pakken.

  Bedankt voor alles Wezemer en een aanrader voor iedereen om een proeflesje bij hem te nemen ?

  Beantwoorden
 52. Ik ben onlangs mijn rijbewijs bij Dennis in één keer gehaald. Ik heb altijd veel plezier in mijn rijlessen gehad, slap lullen en geconcentreerd rijden wisselen elkaar op een prettige manier af. Dennis heeft een bijzondere stijl van lesgeven, erg ontspannen en het paste goed bij mij. Als het je niet ligt, kan het overkomen als laksheid en is zijn rijschool misschien niet de beste keus. Als laatste wil ik nog aangeven dat Dennis erg eerlijk en netjes is, het idee dat een bedrijf je niet alleen als geldkoe ziet, vond ik een prettig gevoel.
  Ik kan iedereen een proefles aanraden.

  Beantwoorden

Plaats een reactie